Jobba på Likehouse

Lediga jobb

 

 

LikeHouse växer och söker nya medarbetare

 

Vi på Likehouse Media & Kommunikation söker nu en fyndig och noggrann person för en mångsidig och spännande roll i gänget.

 

Vi söker främst dig som arbetat som t ex marknadskommunikatör och har tyngdpunkten i social media-annonsering, sökordsmarknadsföring, Youtube-annonser etc. Du vet vad som funkar format- och innehållsmässigt, kan ringa in och styra mot målgrupper, samt optimera för bästa resultat. Det är även bra om du själv kan skapa innehåll och är vän med taggar/script/pixlar och att utvärdera i Google Analytics.

 

Eftersom vi är en liten byrå med stort engagemang är det viktigt att du kan driva egna projekt och är beredd på att göra lite av varje. Att ha arbetat som produktionsledare eller med traditionella media är en fördel, men inget måste.

 

Vi arbetar i projektredovisningsprogrammet Marathon och hoppas att du kan hjälpa till med enklare fakturering och avstämning av projekt och inköp.

 

Övrig kompetens som är önskvärd men inte krav:

- Mailmarknadsföring i tex Lime, Mailchimp, Apsis eller liknande

- Leadshantering

- E-commerce

- Annan digital kompetens

 

Du blir här en viktig del i teamet då vi alla är med i flera steg i kundprojekten, det kan vara hela vägen från strategi och idéarbete till optimering av annonser. Detta kräver både stort engagemang och eget ansvar vilket är både roligt och inspirerande om du är lika driven som vi är.

 

Tjänsten är till en början tidsbegränsad under en mammaledighet, ca 8-10 månader med start i jan/feb 2019. Avsikten är att den skall övergå i fast anställning.

 

Vi vill ha din ansökan senast 31 dec så vi hinner ses och lära känna varandra.

Skicka in på jan@likehouse.se

 

Om oss

 

Likehouse bildades 2016 av tre erfarna och engagerade rådgivare inom media och kommunikation. Vårt löfte handlar i grunden om att hjälpa företag att växa genom räckviddsbaserade marknadsföringsinsatser och hos oss får man alltid kvalificerad rådgivning, personlig service och mycket engagerad leverans.

 

Vi levererar allt från strategi och koncept till produktion, medieplanering och inköp och vi är medlemmar i Sveriges Mediebyråer.

 

LikeHouse kommunikation och media AB

Salviigränd 1, 111 28 STOCKHOLM

TEL. 08 400 25 444, ORG.NR 559081-1724,